wilmahslife.blogg.se

Snap: Wilmahaggstrom Instagram: wilmahaggstrom_

Min största förebild!❤️

Publicerad 2017-07-18 12:31:00 i Allmänt,

Min förebild, min bästavän, min pappa!❤️

Pappa, När jag var bara 6 år gamla ramlade jag ner från ett träd på berget och slog huvudet och svimmade, du stannade gräsklipparen och sprang upp till mig och lyfte upp mig och sprang in till mamma med mig. Jag hade så sjukt så du sade att ja fick sova med er ikväll och att jag fick vara ledig hela veckan om det ennu tog lika sjukt. Du tog ledigt från jobbet en hel vecka bara för att stanna hemma med mig. Jag var 6 år gamla när jag insåg att du är min hjälte.
 
När jag var 8 år gammal såg dig gråta för första gången. Du kollade mig i ögonen med tårarna rinnandes ner för kinderna och stängde dörren till sovrummet. Jag frågade dig aldrig vad som hade hänt, men jag visste att du verkligen var ledsen. I mina ögon var det inte ett tecken på svaghet, det bevisade bara hur stark du är var. Redan som 8 åring blev du min förebild, för du visade mig att det är okej att vara ledsen och inte alltid må bra.
 
När jag var 13år gammal insåg jag att du varje måndag bruka köra mig till dansen och hämtade mig. du ville veta allt vi gjorde och om jag lärt mig något nytt. Och om du inte kunde köra så ringde du alltid och frågar om nån annan kunde köra mig. När jag var 13 år insåg jag att du var min bästavän och vi har så många minen tillsammans.
 
Idag är jag 16 år gammal. 
Jag har lärt mig mycket under alla dessa år. Och att du är den mest pålitligaste och snällaste och att du är guldvärld. Du har visat mig att det är okej att inte alltid behöva vara stark, du har visat mig vad en bästavän är, du har visat mig att du alltid finns för mig vad det än är. 
 
Och du ska veta att vilken ålder jag än är i, kommer du alltid gå före allt annat och vara min hjälte och förebild. Tack för att jag får ha dig i mitt liv!❤️
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela